top of page

OPDRACHTGEVER

PROFESSIONALS4TECHNOLOGY

CATEGORIE

VISUAL DESIGN

MARKETING

P4T.png

MEDIA

Hoe creëer ik meer bereik op de social media's en hoe gaan we de huisstijl opfrissen voor de nieuwe website?

Professionals4Technology is gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering en Technology.

 

Dit doet P4T middels maatwerk recruitmentoplossingen. Denkende aan  Executive Search, Employer & Job Branding,  en Recruitment Process Outsourcing (RPO) oplossingen.

 

Mijn rol binnen dit bedrijf is dat de gehele social media up do date is, en dat al het grafische werk zoals, flyers, reclame, advertenties, kaarten etc. netjes en verzorgd ontworpen worden. 

 

Het bedrijf zat voorheen in Delft waar ik op het kantoor werkte, maar het is verhuisd sinds 2018 naar Breda. Vanaf toen ben ik vanuit huis gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier!

schild kaal-01.png

"HET OPFRISSEN VAN DE HUISSTIJL"

NIEUWE KLEUREN & ICONEN

Huisstijl

De website van Professionals4Technology is gebouwd via een template in Otys. Hier moesten wat kleine dingen voor voorbereid worden zoals de iconen en de basis kleuren van de huisstijl. 

De iconen zijn gebaseerd op het wel bekende schaak spel. Bij P4T gaat het om een nieuwe stap (of zet) in je carrière. Elk stap van het werving en selectie proces is gekoppeld aan een bijpassend schaak stuk.

De kleuren moesten nog worden samengesteld. Toen ik bij P4T kwam werken hadden ze nog maar 3 kleuren voor de huisstijl. Zwart, wit en donker blauw. Deze heb omgezet tot een iets speelser kleuren palet. 

BANNERS & PAGES

Uitstraling

De template is door Otys voor ons klaargezet zodat ik zelf aan de slag kon gaan met het vullen van de content.

Het bijhouden van de website is volledig mijn taak.

Zo ben ik bezig met de blog zorg ik voor alle uitingen die worden weergegeven op de website en schiet ik regelmatig foto's voor de banners.

Wanneer er technisch iets niet goed gaat is het ook aan mijn om dit op te lossen. 

Nieuwsgierig naar de website? Kijk dan op:

https://www.professionals4technology.com

"SOCIAL MEDIA"

ADVERTENTIES & QUOTES

Instagram en LinkedIn

We groeien steeds meer op de social media's. Op de LinkedIn en Instagram zitten we inmiddels boven de 1000 volgers terwijl we begonnen met 480. 

Ik ben verantwoordelijk voor alle social media en de content die gepost word. Zo post ik om de dag quotes, advertenties en interessante weetjes binnen de natuur of de engineerings wereld om meer reach te creëren.

De advertenties zijn natuurlijk het belangrijkste omdat P4T mensen werft voor een nieuwe baan. Ik probeer deze dan ook zo aantrekkelijk mogelijk de ontwerpen en foto's te maken die goed bij de functies aansluiten. Hiervoor reis ik zo nu en dan naar klanten om op locatie foto's te maken.

"GRAFISCH DRUK WERK"

RELATIEGESCHENKEN

Grafisch ontwerp

Naast dat ik veel bezig ben met de website en de social media's word ik ook regelmatig ingeschakeld voor het grafische werk.

Binnen P4T worden er veel relatiegeschenken weg gegeven. Dit doen we graag altijd op een eerlijke manier door te kijken naar duurzaam papier en eerlijke producten. Zo bedrukken we tony's chocolonely repen en doppers voor als we klanten bezoeken. 

Tijdens het werving en selectie proces worden er ook testen afgenomen. Dit kan online of offline, hiervoor realiseer ik het benodigde drukwerk zoals assessment cards.

bottom of page